Driesco

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Hockers » Hocker verouderd steigerhout 76x76x30cm

Hocker verouderd steigerhout 76x76x30cm

Hocker verouderd steigerhout 76x76x30cm

Hocker verouderd steigerhout 76x76x30cmHocker verouderd steigerhout 76x76x30cm
Stevige en oersterke hocker in verouderd steigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox A4 vijzen. De hocker is voorzien van NANO coating dewelke vet, vuil en waterafstotend is en hierdoor perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Geen ijzeren krammen op het bovenvlak. Perfect te gebruiken als salontafel en te combineren met zitblokken, tabourets of loungebank  
 
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.  
 
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren en Spanje. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden. 
 
Voor binnen gebruik raden wij aan viltjes onder de hocker te kleven om krassen op vloer of parket te vermijden.  

Formaat: 76x76x30cm

€ 156,00

Beschikbaar - Voorraad: 10


logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop