Driesco

HomeWebshopFAQContact

Webshop » Bedden in- & outdoor » Outdoor » Ligbedden » U-poot » Ligbed verouderd steigerhout U-poot

Ligbed verouderd steigerhout U-poot

Ligbed verouderd steigerhout U-poot

1 ligbed 200x70x35cm in verouderd steigerhout model U-poot met regelbaar hoofdeinde (3 standen)

Stevig en oersterk ligbed in verouderd steigerhout. Splintervrij opgeschuurd, afgeronde hoeken, inox A4 vijzen. Het ligbed is voorzien van NANO coating dewelke vet, vuil en waterafstotend is en hierdoor perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Geen ijzeren krammen. Perfect te combineren met een hocker of tabouret als bijzettafeltje. 
 
Voor de productie van onze steigerhouten meubelen gebruiken wij enkel klasse A steigerplanken. Wij onderscheiden ons van alle andere aanbieders door alle steigerhouten planken eerst te laten drogen in onze eigen droogkamers. Pas als de vochtigheidsgraad 9% is starten wij de productie. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsproduct aanbieden welke bij buitengebruik niet gaat torsen, krimpen of scheuren.  
 
Al onze steigerhouten meubelen worden met de hand gemaakt in onze werkplaats te Lokeren. Voor het in elkaar steken van de meubelen gebruiken we enkel inox A4 trekvijzen welke niet roesten en alle onderdelen netjes tegen elkaar trekken en houden. 
 
Ligkussen kan optioneel bijbesteld worden. € 154
De kussens zijn waterproof maar niet gemaakt om constant buiten te blijven liggen. Elk kussen is voorzien van een ritssluiting waardoor de hoezen kunnen gewassen worden op 30°. De hoezen mogen niet in de droogkast gedroogd worden. 

Wij contacteren elke koper persoonlijk om de kleur van zijn kussens uit te kiezen. Kussen op hoofdfoto is antraciet, de andere foto's taupe.

Dit ligbed kan niet voorzien worden van wielen.

€ 223,00

Uitverkocht


logo-kleur-paars
Alle prijzen zijn Inclusief BTW
Webshop gemaakt met EasyWebshop